Hancock Close, Stoke Mandeville, The Green

£290,000

Hancock Close, Stoke Mandeville, The Green
3 Bedroom House

Aylesbury, HP21

A three bedroom semi detached family home situated on The Green, a popular modern development within easy walking distance of Stoke Mandeville hospital with accommodation comprising cloakroom, lounge, kitchen/diner, master bedroom with en suite, two further bedrooms, bathroom,enclosed rear garden and driveway parking to the side. Call Tanya to view.

Request a Viewing View Brochure

Map


EPC Brochure


EPC Brochure

Features


  • Semi Detached *
  • Close To Stoke Mandeville Hospital *
  • Driveway Parking *
  • Cloakroom *
  • En Suite *
  • Kitchen/diner *
  • Lounge *

Rooms


Entrance
Storm porch over double glazed front door to:
Entrance Hall
Radiator, stairs rise to the first floor, doors to all rooms, coving to ceiling.
Cloakroom
Obscure double glazed window to the front, low level wc, pedestal wash hand basin, tiled splash back area, radiator.
Lounge
15' 1'' x 12' 8'' (4.59m x 3.86m)
Double glazed window to the front, radiator, coving to ceiling, double doors open to:
Kitchen
16' 2'' x 10' 2'' (4.92m x 3.10m)
Range of storage units at base and eye level, work surface areas, space for washing machine and fridge/freezer, integrated oven with gas hob over, radiator.
Landing
Doors to all rooms, access to loft space.
Bedroom One
10' 4'' x 9' 10'' (3.15m x 2.99m)
Double glazed window to the front, radiator, coving to ceiling, built in wardrobe.
En-suite
Obscure double glazed window to the front, walk in shower cubicle, low level wc, pedestal wash hand basin, tiled splash back areas, radiator.
Bedroom Two
9' 9'' x 9' 1'' (2.97m x 2.77m)
Double glazed window to the rear, radiator.
Bedroom Three
8' 5'' x 6' 9'' (2.56m x 2.06m)
Double glazed window to the rear, radiator.
Bathroom
White suite comprising panelled bath with mixer tap and shower attachment, pedestal wash hand basin, low level wc, tiled splash back areas.
Outside
Parking
To the side.
Rear Garden
Decking area, laid to lawn, enclosed by timber panel fencing with gated rear access.